Hodnocení kvality stravy u pacientů s indikací některé ze základních diet – Klára VAŇKOVÁ
Klára VAŇKOVÁ
Bachelor's thesis
Hodnocení kvality stravy u pacientů s indikací některé ze základních diet
Evaluation of diet quality in patients with an indication of some of the basic diets
Anotácia:
Téma bakalářské práce je "Hodnocení kvality stravy u pacientů s indikací některé ze základních diet". Výživa je nedílnou součástí léčby pacienta a pouze s dobrou kvalitou stravy se pacient zvládne rychleji uzdravovat. Vznikl nový nemocniční systém stravování, který vychází z dokumentu Metodického doporučení pro zajištění stravy a nutriční péče od Ministerstva zdravotnictví (Věstník MZ č. 10/2020), …viacAbstract:
Topic of the bachelor's thesis is "Evaluation of the quality of the diet of patients with indication of some of the basic diets". Nutrition is an integral part of the patient's treatment and the patient manages to recover faster only with a good quality diet. A new hospital catering system based on the document called Methodological recommendation for ensuring diet and nutritional care made by the …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Mgr. Lucie Růžičková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VAŇKOVÁ, Klára. \textit{Hodnocení kvality stravy u pacientů s indikací některé ze základních diet}. Online. Bakalárska práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Health and Social Sciences. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/ffw7sj/.
Jak správně citovat práci
VAŇKOVÁ, Klára. Hodnocení kvality stravy u pacientů s indikací některé ze základních diet. České Budějovice, 2023. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Health and Social SciencesBachelor programme / odbor:
Dietetics / Dietetics
Práce na příbuzné téma
-
Využití přípravků pro zlepšení nutriční hodnoty zrna u kukuřice
Aneta Pšeničková -
Označování nutriční hodnoty potravin na přední straně obalu
Eliška Paidarová -
Hodnocení nutriční hodnoty lučního sena a jeho alternativ ve výživě sportovních koní
Adriana Dunovská -
Posouzení nutriční hodnoty píce lupiny a hrachu
Kateřina Bůžková -
Srovnání nutriční hodnoty vybraných odrůd pšenice seté ve vztahu k výživě brojlerových kuřat
Viktória Gallie -
Výskyt vybraných patogénov a kvalita krmiva z tradičných a jemnolistých odrôd kostravy trsťovníkovej
Ivana Koláčková -
Vliv dysfagické diety na prevenci rizika malnutrice u seniorů
Adéla ZEMANOVÁ
Názov
Vložil
Vložené
Práva