Spokojenost zákazníků s nabídkou stravovacího zařízení v restauraci Ovečka – Bc. Luboš Konderla
Bc. Luboš Konderla
Bakalářská práce
Spokojenost zákazníků s nabídkou stravovacího zařízení v restauraci Ovečka
Customer satisfaction with the catering facility's offer at the Ovecka restaurant
Anotace:
V mé bakalářské prácí zkoumám nabídku restaurace Ovečka, navrhuji řešení pro zlepšení nabídky a spokojenosti hostů. Bakalařská práce se zabývá problematikou spokojenosti zákazníků, řízením kvality v oblasti stravovacích služeb a tvorbou nabídky. Jsou v ní aplikovány 2 vybrané metody marketingového průzkumu, pro zjištění spokojenosti hostů. Výstupem práce jsou návrhy pro zlepšení nabídky restaurace …víceAbstract:
In my bachelor thesis I examine the offer of the restaurant Ovečka, I propose solutions to improve the menu and guest satisfaction. The bachelor thesis deals with the issue of satisfaction customer satisfaction, quality management in food service and menu development. It applies 2 selected methods marketing research to determine guest satisfaction. The output of the thesis are suggestions for improving …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2023
Identifikátor:
https://is.slu.cz/th/iq64h/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2023
- Vedoucí: Ing. Miroslava Kostková, Ph.D.
- Oponent: Ing. Marcela Šebestová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KONDERLA, Luboš. \textit{Spokojenost zákazníků s nabídkou stravovacího zařízení v restauraci Ovečka}. Online. Bakalářská práce. Opava: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/fg30mb/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéSlezská univerzita v Opavě
Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci)
Evangelina Šťastná -
Kvalita stravovacích služeb pro účastníky vodácké turistiky na Vltavě
Alena Lžičařová -
Analýza ubytovacích a stravovacích služeb a jejich kvalita v Podkrkonoší
Michal Militký -
Dostupnost a kvalita stravovacích a ubytovacích zařízení pro cyklisty
Radek Zelenka -
Řízení kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Jan Vybíral -
Kvalita v gastronomických provozech v Praze očima zákazníků
Tereza Stránská -
Nabídka a kvalita gastronomických služeb ve velkém hotelu
Tereza Hujerová