Bc. Luboš Konderla

Bakalářská práce

Spokojenost zákazníků s nabídkou stravovacího zařízení v restauraci Ovečka

Customer satisfaction with the catering facility's offer at the Ovecka restaurant
Anotace:
V mé bakalářské prácí zkoumám nabídku restaurace Ovečka, navrhuji řešení pro zlepšení nabídky a spokojenosti hostů. Bakalařská práce se zabývá problematikou spokojenosti zákazníků, řízením kvality v oblasti stravovacích služeb a tvorbou nabídky. Jsou v ní aplikovány 2 vybrané metody marketingového průzkumu, pro zjištění spokojenosti hostů. Výstupem práce jsou návrhy pro zlepšení nabídky restaurace …více
Abstract:
In my bachelor thesis I examine the offer of the restaurant Ovečka, I propose solutions to improve the menu and guest satisfaction. The bachelor thesis deals with the issue of satisfaction customer satisfaction, quality management in food service and menu development. It applies 2 selected methods marketing research to determine guest satisfaction. The output of the thesis are suggestions for improving …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2023
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/iq64h/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2023
  • Vedoucí: Ing. Miroslava Kostková, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Marcela Šebestová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné