Bc. Jana Slezáková

Diplomová práce

Sledování nutričních parametrů bílých jogurtů a jim podobných výrobků

Monitoring the nutritional parameters of natural yogurts and similar products
Anotace:
Literární část diplomové práce je zaměřena na složení bílých jogurtů a jim podobných výrobků, nutriční a zdravotní význam jejich konzumace, ale také na legislativní požadavky. V práci jsou popsány základní principy výroby bílých jogurtů. Praktická část diplomové práce se zabývá dotazníkovým šetřením zjišťujícím preference osob při konzumaci fermentovaných mléčných výrobků. Dále se praktická část zabývá …více
Abstract:
The literary part of the diploma thesis is focused on the composition of natural yoghurts and similar products, the nutritional and health significance of their consumption, but also on legislative requirements. The diploma thesis describes the basic principles of natural yogurt production. The practical part of the diploma thesis deals with a questionnaire survey to determine the preferences of people …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Alena Saláková, Ph.D.
  • Oponent: Hana Zachovalová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie