Analýza nabídky a podávání vín ve vybraných provozovnách – Jan Čuchal
Jan Čuchal
Bakalářská práce
Analýza nabídky a podávání vín ve vybraných provozovnách
Analysis of the supply and serving of wines at selected establishments
Anotace:
Bakalářská práce je věnována Analýze nabídky a podávání vín ve vybraných provozovnách a jejím cílem je odhalit kvalitu znalostí obsluhujícího personálu o vínech a praktické dovednosti při podávání vína. Z teoretických znalostí a výsledku analýzy poukazuje práce na nedostatky v provozovnách, nabízí jejich vhodnou nápravu a samotným závěrem je návrh konceptu ideální provozovny. Práce je rozdělená do …víceAbstract:
The bachelor’s thesis is devoted to analysis of the supply and serving of wines at selected establishments and aims to reveal quality of the service staff knowledge about wines and practical skills for serving wine. From the theoretical knowledge and the results of the analysis the work points out deficiencies in establishments, offers the appropriate correction and the actual conclusion is the design …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 6. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12627/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 8. 2014
- Vedoucí: Ing. Pavla Burešová
- Oponent: Ing. Dana Johnová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ČUCHAL, Jan. \textit{Analýza nabídky a podávání vín ve vybraných provozovnách}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/fin9eh/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Analýza nabídky vín v gastronomických provozech
Adam Bencze -
Analýza nabídky vín z germanofónnych zemí vo vybraných přažských podnikoch
Mariana Rožňaiová -
Nabídka českých a moravských vín
Igor KŘIŽÁNEK -
Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise"
Anna Votočková -
Analysis of wine and spirit educational systems in central Europe
Alina Zagretdinova