Jan Čuchal

Bachelor's thesis

Analýza nabídky a podávání vín ve vybraných provozovnách

Analysis of the supply and serving of wines at selected establishments
Abstract:
Bakalářská práce je věnována Analýze nabídky a podávání vín ve vybraných provozovnách a jejím cílem je odhalit kvalitu znalostí obsluhujícího personálu o vínech a praktické dovednosti při podávání vína. Z teoretických znalostí a výsledku analýzy poukazuje práce na nedostatky v provozovnách, nabízí jejich vhodnou nápravu a samotným závěrem je návrh konceptu ideální provozovny. Práce je rozdělená do …more
Abstract:
The bachelor’s thesis is devoted to analysis of the supply and serving of wines at selected establishments and aims to reveal quality of the service staff knowledge about wines and practical skills for serving wine. From the theoretical knowledge and the results of the analysis the work points out deficiencies in establishments, offers the appropriate correction and the actual conclusion is the design …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 6. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 25. 8. 2014
  • Supervisor: Ing. Pavla Burešová
  • Reader: Ing. Dana Johnová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management