The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products – Bc. Remziye Köpük
Bc. Remziye Köpük
Diplomová práce
The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products
Vliv přídavku modifikovaných škrobů na fyzikálně-chemické vlastnosti pekařských výrobků
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KÖPÜK, Remziye. \textit{The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/fj9ah5/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemistry and Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.