Hodnocení analytických a organoleptických vlastností vín z nových PIWI odrůd – Bc. Jan Mikulčík
Bc. Jan Mikulčík
Master's thesis
Hodnocení analytických a organoleptických vlastností vín z nových PIWI odrůd
Evaluation of analytical and organoleptic properties of new PIWI varieties
Abstract:
Tato práce se zabývá hodnocením analytických a organoleptických vlastností z nových PIWI odrůd. Cílem této práce je popsat a zhodnotit vhodnost vybraných PIWI odrůd pro pěstování ve vinicích České republiky.V této práci je analyzováno, degustováno, hodnoceno a krátce popsáno padesát dva lahví odrůdových vín a cuvée vín z České republiky, Německa, Nizozemí, Dánska, Polska a Švédska. Všech devatenáct …moreAbstract:
This thesis deals with evaluation of analytical and organoleptic properties of new PIWI varieties. The aim of the thesis is to describe and evaluate the suitability of selected PIWI varieties for cultivation in the Czech Republic winery.In the thesis fifty-two bottles of varieties and cuvée wines from the Czech Republic, Germany, the Netherlands, Denmark, Poland and Sweden are analysed, tasted, evaluated …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2017
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Pavel Pavloušek, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MIKULČÍK, Jan. \textit{Hodnocení analytických a~organoleptických vlastností vín z~nových PIWI odrůd}. Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Horticulture. 2017. Available from: https://theses.cz/id/fku2us/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureMaster programme / field:
Horticultural Engineering / Management of Horticulture Technology
Theses on a related topic
-
Hodnocení rezistence k fuzarióze klasu pluchaté pšenice (špalda) v porovnání s pšenicí setou
Markéta Cirusová -
Hodnocení rezistence genetických zdrojů, referenčních klonů a potomstev hybridních kombinací vůči strupovitosti jabloně
Petr Strouhal -
Hodnocení kvality jablek v závislosti na podmínkách jejich pěstování
Ivona Dresslerová -
Kvalitativní parametry jablek pěstovaných ekologickým a integrovaným způsobem
Michal Stehlík -
Hodnocení vybraných kvalitativních parametrů jablek v závislosti na způsobu jejich pěstování
Tereza Pechová -
Brand analysis of Barefoot Wine
Valerie Cibulková -
Wine consuption trends
Viktoriya Nasypova -
Wine and Wine Production from the Marketing Point of View
Anna Malakhova
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights