Hodnocení analytických a organoleptických vlastností vín z nových PIWI odrůd – Bc. Jan Mikulčík
Bc. Jan Mikulčík
Diplomová práce
Hodnocení analytických a organoleptických vlastností vín z nových PIWI odrůd
Evaluation of analytical and organoleptic properties of new PIWI varieties
Anotace:
Tato práce se zabývá hodnocením analytických a organoleptických vlastností z nových PIWI odrůd. Cílem této práce je popsat a zhodnotit vhodnost vybraných PIWI odrůd pro pěstování ve vinicích České republiky.V této práci je analyzováno, degustováno, hodnoceno a krátce popsáno padesát dva lahví odrůdových vín a cuvée vín z České republiky, Německa, Nizozemí, Dánska, Polska a Švédska. Všech devatenáct …víceAbstract:
This thesis deals with evaluation of analytical and organoleptic properties of new PIWI varieties. The aim of the thesis is to describe and evaluate the suitability of selected PIWI varieties for cultivation in the Czech Republic winery.In the thesis fifty-two bottles of varieties and cuvée wines from the Czech Republic, Germany, the Netherlands, Denmark, Poland and Sweden are analysed, tasted, evaluated …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Pavel Pavloušek, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií
Práce na příbuzné téma
-
Hodnocení rezistence k fuzarióze klasu pluchaté pšenice (špalda) v porovnání s pšenicí setou
Markéta Cirusová -
Hodnocení rezistence genetických zdrojů, referenčních klonů a potomstev hybridních kombinací vůči strupovitosti jabloně
Petr Strouhal -
Hodnocení kvality jablek v závislosti na podmínkách jejich pěstování
Ivona Dresslerová -
Kvalitativní parametry jablek pěstovaných ekologickým a integrovaným způsobem
Michal Stehlík -
Hodnocení vybraných kvalitativních parametrů jablek v závislosti na způsobu jejich pěstování
Tereza Pechová -
Brand analysis of Barefoot Wine
Valerie Cibulková -
Wine consuption trends
Viktoriya Nasypova -
Wine and Wine Production from the Marketing Point of View
Anna Malakhova
Název
Vložil
Vloženo
Práva