Tereza ZENÁHLÍKOVÁ
Bachelor's thesis
Management restauračních zařízení
Management of the restaurant facilities
Abstract:
U pracovníků v restauracích se předpokládá delší pracovní doba, proto je jejich motivace velmi důležitá. Hlavním cílem této bakalářské práce je zaměřit se, jak nejlépe řídit a motivovat zaměstnance. Tato práce se zabývá dvěma konkurenčními restauracemi na Vysočině. Práce nejprve obsahuje literární rešerši o řízení, manažerských funkcích a motivaci, představuje význam malého podnikání a přináší některé …moreAbstract:
Employees in restaurants are assumed to have longer working time that means their motivation is very important. The main aim of this bachelor thesis is focused on the best ways how to manage and motivate employees. This work deals with two competitive restaurants in Vysočina region. At first, the thesis contains a literature survey about management, managerial functions and motivation, presents the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2020
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Petr Řehoř, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ZENÁHLÍKOVÁ, Tereza. \textit{Management restauračních zařízení}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Economics. 2020. Available from: https://theses.cz/id/flgwh5/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
ZENÁHLÍKOVÁ, Tereza. Management restauračních zařízení. Č. Budějovice, 2020. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EconomicsBachelor programme / field:
Economics and Management / Management and Business Economics
Theses on a related topic
-
Pracovní prostředí sester a jeho vliv na pracovní spokojenost a úvahy sester o odchodu
Monika LABUDÍKOVÁ -
Pozitivní manipulace a její význam v pracovním prostředí
Petra Honejsková -
Belbinovy týmové role a pracovní spokojenost v prostředí malotřídní základní školy
Marie Ambrožová -
Spokojenost zákazníků s nabídkou restaurace Hotelu Praděd Thamm
Denisa Kajnarová -
Spokojenost klientů s nabídkou restaurace Pod Věží
Tereza Smužová -
Spokojenost zákazníků restaurace Krčma u Kellyho
Hana Zábranská -
Výzkum zákaznické spokojenosti restaurace Fo3 pub & caffe
Adam Folc -
Analýza spokojenosti zákazníků restaurace Cihelna
Lucie Pernicová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights