Gabriela Pešková

Bachelor's thesis

Význam a úloha gastronomických služeb v hotelu

The importance and role of gastronomic services at hotel
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá významem a úlohou gastronomických služeb v hotelu. Práce je teoreticko-aplikačního charakteru. V teoretické části je objasněn pojem hotel, jeho kategorizace, klasifikace, členění hotelů a jejich organizační struktura. Dále je v práci popsán stravovací úsek hotelu, jeho funkce, organizace, standardy a nároky na pracovníky. Druhá (praktická) část této práce je rozdělena na …more
Abstract:
The bachelor thesis deals with the importance and role of catering services at the hotel. The work is theoretical and applied nature . In the theoretical part, the concept hotel, its categorization , classification , classification of hotels and their organizational structure . The study also describes the eating section of the hotel, its functions , organization , standards and demands on workers …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 5. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 2. 6. 2014
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Vladimír Filip

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management