Adam BORUSÍK

Bachelor's thesis

Fermentační a enzymatické procesy v technologii vína

Fermentation and Enzymatic Processes in Wine Technology
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá tradičními i novými enologickými procesy ve vinařské technologii. Hlavní část bakalářské práce pojednává o fermentačních a enzymatických procesech, jejich jednotlivých faktorech a využití enzymatických přípravků, které napomáhají z hroznů získat vysoce kvalitní víno. Poslední kapitola bakalářské práce zároveň také upozorňuje na nežádoucí procesy, které způsobují vady a nemoci …more
Abstract:
Bachelor thesis deals with traditional and new oenological processes in wine technology. Main part of thesis deals with fermentation and enzymatic processes, their individual factors and use of enzymatic preparations, which helps the wine to create adequate wine. The last chapter of thesis withal informs about undesirable procedures, that cause defects and wine diseases.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 5. 2014
Accessible from:: 16. 5. 2014

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

BORUSÍK, Adam. Fermentační a enzymatické procesy v technologii vína. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 16.5.2014

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 16. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe