"Bezlepková dieta" v odborné přípravě studentů hotelové školy a učebního oboru kuchař -číšník – Ing. Radka VRZALOVÁ
Ing. Radka VRZALOVÁ
Bachelor's thesis
"Bezlepková dieta" v odborné přípravě studentů hotelové školy a učebního oboru kuchař -číšník
Gluten-free diet in the training of students from hotel school and apprenticeship cook-waiter.
Anotácia:
Bezlepková dieta je pojem skloňovaný v médiích v posledních letech velmi často. Tato bakalářská práce je věnována zkoumání, zda a jakým způsobem je zařazováno téma "bezlepkové diety" do teoretické a praktické výuky studentů a učňů Střední školy a Vyšší odborné školy cestovního ruchu v Českých Budějovicích, oborů zaměřených na gastronomii. Teoretická část je zaměřena na vysvětlení pojmů týkajících se …viacAbstract:
Gluten-free diet is a concept inflected in the media in recent years very often. This thesis is devoted to exploring whether and how the theme of "gluten-free diet" is put in theoretical and practical training for students and trainees of Secondary School and Higher Vocational School of Tourism (Vyšší odborné školy cestovního ruchu) in České Budějovice, subjects focused on gastronomy. The theoretical …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 12. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Mgr. Margareta Garabiková Pártlová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VRZALOVÁ, Radka. \textit{''Bezlepková dieta'' v odborné přípravě studentů hotelové školy a učebního oboru kuchař -číšník}. Online. Bakalárska práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Education. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/fp76hq/.
Jak správně citovat práci
VRZALOVÁ, Radka. "Bezlepková dieta" v odborné přípravě studentů hotelové školy a učebního oboru kuchař -číšník. Č. Budějovice, 2016. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EducationBachelor programme / odbor:
Specialization in pedagogy / Teaching vocational subjects part-time BA course
Práce na příbuzné téma
-
Potravinová alergie a intolerance na lepek
Eva Badinková -
Využití PCR metod při stanovení alergií na lepek.
Nikola Königová -
Rodina s celiakem na základní škole
Michaela Petriláková -
Potravinové alergie a intolerance na lepek a laktosu
Ivana ZATLOUKALOVÁ -
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na těstoviny
Adéla KRŮČKOVÁ -
Změny ve struktuře spotřeby a výdajů na potraviny (domácnosti ČR)
Kateřina Vojtová -
Celiakie jako chronická nemoc dítěte a její odraz v rodině
Marie BARTOŠOVÁ -
Lepek a jeho spojitost s různými onemocněními a poruchami
Anna Liberská
Názov
Vložil
Vložené
Práva