Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP – Jitka MADĚROVÁ
Jitka MADĚROVÁ
Bakalářská práce
Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP
Checking of Temperatures in the Operation of School Canteen is Subject to HACCP
Anotace:
Tato bakalářská práce je rozčleněna do pěti kapitol.V první části je definován pojem systému HACCP, jeho historie a vývoj legislativy. Následně na to navazuje popis Správné výrobní a hygienické praxe a cíle SVHP v gastronomických provozech navazující na požadavky SVHP v této kapitole je popsán příjem surovin a výběr dodavatelů, sanitace, vzdělávání a rozvoj zaměstnanců. Dále je zde popis provozovny …víceAbstract:
This thesis is divided into five kapitol. In first part of the notion of the HACCP system, its history and legal development. Then follows a description of good hygiene and manufacturing practices and objectives in caterer GMHP follow the requirements GMHP in this chapter describes the selection and reception of raw materials suppliers, sanitation, education and staff development. Then there is the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 8. 2011
Identifikátor:
22730
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
MADĚROVÁ, Jitka. Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 04. 08. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Systém HACCP v organizaci veřejného stravování
Kateřina BLAHOVÁ -
Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice
Jakub KOTŮLEK -
Zásady správné hygieny při výrobě pokrmů ve školní jídelně
Eduarda Bieliková -
Koncept realizace provozu školní jídelny
Josefa Terezie Hrabovská