Postavení čokolády v současné gastronomii – Bc. Aneta Koubková
Bc. Aneta Koubková
Bakalářská práce
Postavení čokolády v současné gastronomii
The Role of Chocolate in Modern Gastronomy
Anotace:
Bakalářská práce je zpracovaná na téma Postavení čokolády v současné gastronomii. Hlavním cílem práce je analyzovat možnosti využití čokolády v gastronomii, konkrétně spojení čokolády s alkoholem, slanými pokrmy a dezerty. Tato práce je rozdělena na tři části: teoretická, analytická a návrhová část. Teoretická část se stručně zabývá pěstováním kakaa a výrobou čokolády, legislativou, spotřebou čokolády …víceAbstract:
This bachelor thesis covers the theme of chocolate in contemporary gastronomy. The main aim of this work is to analyse the ways how to use chocolate in gastronomy, particularly the combination of chocolate and alcohol, savoury meals and desserts. The work is divided into three parts; theoretical, analytical and proposal part. The theoretical part briefly deals with the cultivation of cocoa, the production …víceKlíčová slova
čokoláda gastronomie kombinace pokrm preference využití chocolate gastronomy combination food usage
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 11. 2022
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/r950z/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 2. 2023
- Vedoucí: Ing. Lada Popl Petránková
- Oponent: Ing. Darina Svobodová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOUBKOVÁ, Aneta. \textit{Postavení čokolády v současné gastronomii}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/fqmdvr/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví