Bc. Aneta Koubková

Bachelor's thesis

Postavení čokolády v současné gastronomii

The Role of Chocolate in Modern Gastronomy
Anotácia:
Bakalářská práce je zpracovaná na téma Postavení čokolády v současné gastronomii. Hlavním cílem práce je analyzovat možnosti využití čokolády v gastronomii, konkrétně spojení čokolády s alkoholem, slanými pokrmy a dezerty. Tato práce je rozdělena na tři části: teoretická, analytická a návrhová část. Teoretická část se stručně zabývá pěstováním kakaa a výrobou čokolády, legislativou, spotřebou čokolády …viac
Abstract:
This bachelor thesis covers the theme of chocolate in contemporary gastronomy. The main aim of this work is to analyse the ways how to use chocolate in gastronomy, particularly the combination of chocolate and alcohol, savoury meals and desserts. The work is divided into three parts; theoretical, analytical and proposal part. The theoretical part briefly deals with the cultivation of cocoa, the production …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 11. 2022
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/r950z/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 2. 2023
  • Vedúci: Ing. Lada Popl Petránková
  • Oponent: Ing. Darina Svobodová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Bachelor programme / odbor:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management

Práce na příbuzné téma