Aplikace infračervené spektrometrie pro charakterizaci vybraných omáček – Bc. Ondřej Táborský
Bc. Ondřej Táborský
Master's thesis
Aplikace infračervené spektrometrie pro charakterizaci vybraných omáček
Application of infrared spectrometry for characterizing of selected sauces
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TÁBORSKÝ, Ondřej. \textit{Aplikace infračervené spektrometrie pro charakterizaci vybraných omáček}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/fqw1ai/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Chemistry and Analysis
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.