Masné výrobky s přídavkem živočišné bílkoviny – Bc. Šárka Buchtíková
Bc. Šárka Buchtíková
Master's thesis
Masné výrobky s přídavkem živočišné bílkoviny
Meat products with the addition of animal protein
Abstract:
Diplomová práce se zabývá masnými výrobky s živočišnou bílkovinou. Dva druhy masných výrobků (salám Junior a Vysočina) od firmy Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček s.r.o., Náměšť nad Oslavou, byly podrobeny senzorické a instrumentální analýze. Do obou výrobků byla přidána živočišná bílkovina Naturprotein V90/40/B CZ od firmy Natura Food Additives a.s. Následně se tyto výrobky porovnávaly s výrobky …moreAbstract:
This thesis is dedicated to meat products with animal protein. Two types of meat products (Junior and Vysočina salami) made by Jan Pavlíček s.r.o. butchery from Náměšť nad Oslavou, was subjected to sensoric and instrumental analysis. Protein Naturprotein V90/40/B CZ from Natura Food Additives a.s. was added into both products. Thereafter these products were compared to the products without the addition …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2015
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Accessibility: Práce je v režimu utajení. Work is in stealth mode.
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Kvalita uzenářských výrobků se zaměřením na měkké salámy
Denisa Grillová -
Vliv podílu vybraných druhů jetelovin a bylin na senzorické vlastnosti konzervované píce.
Patrik ŘÍHA -
Aktuální problematika zpracování masa a uvádění na trh masných výrobků v různých režimech prodeje
Petra Vaňková -
Porovnání jakosti komerčního výrobku a masného výrobku bez přídatných látek
Alena Světlíková -
Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť mletých mäsových výrobkov
Klaudia Kertysová -
Characterisation of reaction products of milk proteins with transglutaminase
Dmytro Harkavchenko -
Electrochemical Analysis of Polyamino Acids and Proteins
Marko Živanović
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights