Masné výrobky s přídavkem živočišné bílkoviny – Bc. Šárka Buchtíková
Bc. Šárka Buchtíková
Diplomová práce
Masné výrobky s přídavkem živočišné bílkoviny
Meat products with the addition of animal protein
Anotace:
Diplomová práce se zabývá masnými výrobky s živočišnou bílkovinou. Dva druhy masných výrobků (salám Junior a Vysočina) od firmy Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček s.r.o., Náměšť nad Oslavou, byly podrobeny senzorické a instrumentální analýze. Do obou výrobků byla přidána živočišná bílkovina Naturprotein V90/40/B CZ od firmy Natura Food Additives a.s. Následně se tyto výrobky porovnávaly s výrobky …víceAbstract:
This thesis is dedicated to meat products with animal protein. Two types of meat products (Junior and Vysočina salami) made by Jan Pavlíček s.r.o. butchery from Náměšť nad Oslavou, was subjected to sensoric and instrumental analysis. Protein Naturprotein V90/40/B CZ from Natura Food Additives a.s. was added into both products. Thereafter these products were compared to the products without the addition …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
Plný text práce
Právo: Práce je v režimu utajení. Work is in stealth mode.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita uzenářských výrobků se zaměřením na měkké salámy
Denisa Grillová -
Vliv podílu vybraných druhů jetelovin a bylin na senzorické vlastnosti konzervované píce.
Patrik ŘÍHA -
Aktuální problematika zpracování masa a uvádění na trh masných výrobků v různých režimech prodeje
Petra Vaňková -
Porovnání jakosti komerčního výrobku a masného výrobku bez přídatných látek
Alena Světlíková -
Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť mletých mäsových výrobkov
Klaudia Kertysová -
Characterisation of reaction products of milk proteins with transglutaminase
Dmytro Harkavchenko -
Electrochemical Analysis of Polyamino Acids and Proteins
Marko Živanović
Název
Vložil
Vloženo
Práva