Martin Reissinger

Bachelor's thesis

Problematika výroby tabulkových čokolád

Problems of production of table chocolates
Abstract:
Bakalářská práce se věnuje problematice výroby čokolády od historie přes popis jednotlivých výrobních procesů jako míchání, válcování, konšování a temperace. Věnuje se rovněž problematice výroby ostatních čokoládových výrobků. Popsány jsou rovněž vady čokolády, které mohou vzniknout při nedodržení technologie. Kvalitu čokolády také ovlivňuje zastoupení stabilních krystalických forem kakaového másla …more
Abstract:
The bachelor thesis contains historical development of chocolate, describes individual production processes of chocolate as mixing, rolling, conching, tempering. Description of historical development and raw materials for chocolate production as well as descrip-tion of production and types of chocolate sweets. Furthermore, there are defects that may arise from non-compliance with the technology. The …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2019

Thesis defence

  • Supervisor: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta