Martin Reissinger

Bakalářská práce

Problematika výroby tabulkových čokolád

Problems of production of table chocolates
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje problematice výroby čokolády od historie přes popis jednotlivých výrobních procesů jako míchání, válcování, konšování a temperace. Věnuje se rovněž problematice výroby ostatních čokoládových výrobků. Popsány jsou rovněž vady čokolády, které mohou vzniknout při nedodržení technologie. Kvalitu čokolády také ovlivňuje zastoupení stabilních krystalických forem kakaového másla …více
Abstract:
The bachelor thesis contains historical development of chocolate, describes individual production processes of chocolate as mixing, rolling, conching, tempering. Description of historical development and raw materials for chocolate production as well as descrip-tion of production and types of chocolate sweets. Furthermore, there are defects that may arise from non-compliance with the technology. The …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta