Povolovací proces a jeho vliv na umístění stravovacího zařízení v území – Bc. Sebastian Kuršel
Bc. Sebastian Kuršel
Master's thesis
Povolovací proces a jeho vliv na umístění stravovacího zařízení v území
Authorization process and its influence on the location of catering facility in the territory
Abstract:
Tématem diplomové práce je Povolovací proces a jeho vliv na umístění stravovacího zařízení v území. Cílem této práce je charakterizovat povolovací proces včetně okolností, jež ovlivňují umístění stravovacího zařízení v území. V práci je řešena výzkumná otázka znění: „Jaký je v konkrétním případě vliv povolovacího procesu na umístění stravovacího zařízení v území?“ Konkrétní případ představuje projekt …moreAbstract:
The topic of the diploma thesis is the Authorization process and its influence on the location of catering facility in the territory. The aim of this work is to characterize the permitting process, including the circumstances that affect the location of catering facilities in the area. The thesis deals with the research question: "What is the impact of the permitting process on the location of the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 6. 2020
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/ugsd6/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 9. 2020
- Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Reader: Ing. Josef Pátek
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Stravovací střediska ve velkém nákupním centru
Iva Burget -
Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
Jana Maršálková -
Návrh a implementace informačního systému pro stravovací zařízení
Jakub Adamus -
Stravovací služby v nákupních centrech
Johana Blažková -
Dopad Covid-19 na ubytovací a stravovací zařízení v ČR
Daniel Čadek -
Stravovací zařízení v Ostravě
Juraj Vajdiar -
Vytvoření objednávacího systému pro restaurace a stravovací zařízení
Daniel Kyzlink -
Specifika legislativní úpravy zákazu kouření v provozovnách stravovacích služeb
Simona Bajusz