Povolovací proces a jeho vliv na umístění stravovacího zařízení v území – Bc. Sebastian Kuršel
Bc. Sebastian Kuršel
Master's thesis
Povolovací proces a jeho vliv na umístění stravovacího zařízení v území
Authorization process and its influence on the location of catering facility in the territory
Anotácia:
Tématem diplomové práce je Povolovací proces a jeho vliv na umístění stravovacího zařízení v území. Cílem této práce je charakterizovat povolovací proces včetně okolností, jež ovlivňují umístění stravovacího zařízení v území. V práci je řešena výzkumná otázka znění: „Jaký je v konkrétním případě vliv povolovacího procesu na umístění stravovacího zařízení v území?“ Konkrétní případ představuje projekt …viacAbstract:
The topic of the diploma thesis is the Authorization process and its influence on the location of catering facility in the territory. The aim of this work is to characterize the permitting process, including the circumstances that affect the location of catering facilities in the area. The thesis deals with the research question: "What is the impact of the permitting process on the location of the …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 6. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/ugsd6/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 9. 2020
- Vedúci: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Oponent: Ing. Josef Pátek
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KURŠEL, Sebastian. \textit{Povolovací proces a jeho vliv na umístění stravovacího zařízení v území}. Online. Diplomová práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/ftbusq/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / odbor:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Práce na příbuzné téma
-
Stravovací střediska ve velkém nákupním centru
Iva Burget -
Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
Jana Maršálková -
Návrh a implementace informačního systému pro stravovací zařízení
Jakub Adamus -
Stravovací služby v nákupních centrech
Johana Blažková -
Dopad Covid-19 na ubytovací a stravovací zařízení v ČR
Daniel Čadek -
Stravovací zařízení v Ostravě
Juraj Vajdiar -
Vytvoření objednávacího systému pro restaurace a stravovací zařízení
Daniel Kyzlink -
Specifika legislativní úpravy zákazu kouření v provozovnách stravovacích služeb
Simona Bajusz