Marek BISKUP

Bachelor's thesis

Gastronomie in Wien am Beispiel der Restaurants Ferdinandt und Servitenwirt. Ausgewählte Aspekte

The Gastronomy in Vienna on the Example of the Restaurants Ferdinandt and Servitenwirt. Selected Aspects
Abstract:
This bachelor thesis concentrates on the gastronomy in Austria, predominantly on the restaurants in the capital of Vienna. I have analysed two restaraurants in Vienna, namely restaurant Ferdinandt in the center of the metropolis and restaurant Servitenwirt in the ninth district of Vienna next to the church "Maria Verkündigung". My goal was to find out customer needs, their attitudes towards new trends …more
Abstract:
Tato bakalářská práce je zaměřena na gastronomii v Rakousku, především však na restaurace v hlavním městě Vídeň. Analyzoval jsem dvě restaurace ve Vídni, a to restauraci Ferdinandt v centru metropole a restauraci Servitenwirt v devátém okrsku Vídně u kostela "Maria Verkündigung." Cílem bylo zjistit potřeby zákazníků, jejich postoje k novým trendům v gastronomii a jejich celkové požadavky.
 
 
Language used: German
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 4. 2017

Thesis defence

  • Supervisor: Mgr. Eva Polášková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

BISKUP, Marek. Gastronomie in Wien am Beispiel der Restaurants Ferdinandt und Servitenwirt. Ausgewählte Aspekte. Ostrava, 2017. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Filozofická fakulta

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Filozofická fakulta