Gastronomie in Wien am Beispiel der Restaurants Ferdinandt und Servitenwirt. Ausgewählte Aspekte – Marek BISKUP
Marek BISKUP
Bakalářská práce
Gastronomie in Wien am Beispiel der Restaurants Ferdinandt und Servitenwirt. Ausgewählte Aspekte
The Gastronomy in Vienna on the Example of the Restaurants Ferdinandt and Servitenwirt. Selected Aspects
Abstract:
This bachelor thesis concentrates on the gastronomy in Austria, predominantly on the restaurants in the capital of Vienna. I have analysed two restaraurants in Vienna, namely restaurant Ferdinandt in the center of the metropolis and restaurant Servitenwirt in the ninth district of Vienna next to the church "Maria Verkündigung". My goal was to find out customer needs, their attitudes towards new trends …víceAbstract:
Tato bakalářská práce je zaměřena na gastronomii v Rakousku, především však na restaurace v hlavním městě Vídeň. Analyzoval jsem dvě restaurace ve Vídni, a to restauraci Ferdinandt v centru metropole a restauraci Servitenwirt v devátém okrsku Vídně u kostela "Maria Verkündigung." Cílem bylo zjistit potřeby zákazníků, jejich postoje k novým trendům v gastronomii a jejich celkové požadavky.
Jazyk práce: němčina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Eva Polášková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BISKUP, Marek. \textit{Gastronomie in Wien am Beispiel der Restaurants Ferdinandt und Servitenwirt. Ausgewählte Aspekte}. Online. Bakalářská práce. Ostrava: Ostravská univerzita, Filozofická fakulta. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/fukqi5/.
Jak správně citovat práci
BISKUP, Marek. Gastronomie in Wien am Beispiel der Restaurants Ferdinandt und Servitenwirt. Ausgewählte Aspekte. Ostrava, 2017. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Filozofická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Filozofická fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA
Filozofická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Filologie / Němčina ve sféře podnikání
Práce na příbuzné téma
-
Spokojenost zákazníků s nabídkou kavárenského zařízení
Denisa Horáková -
Franchising jako forma podnikání v oblasti gastronomie
Gabriela VROBELOVÁ -
Spokojenost zákazníků s ubytovacími a stravovacími službami Hotelu Jičín
Miriam Vlková -
Vliv zaměstnanců na spokojenost hosta v hotelu
Petr Jirka -
Spokojenost a loajalita zákazníků v gastronomických podnicích
Michaela Matušková -
Mýtné a časový poplatek v tranzitní dopravě (ČR, Rakousko, Itálie)
Adam Růžička -
Spolková země Horní Rakousko - analýza ekonomického postavení v rámci Rakouska, spolupráce s ČR
Jan Leskovec -
Analýza současného stavu rozvoje agroturistiky v Rakousku se zaměřením na spolkové země Dolní Rakousko a Vídeň
Anna Suchá