Gastronomie in Wien am Beispiel der Restaurants Ferdinandt und Servitenwirt. Ausgewählte Aspekte – Marek BISKUP
Marek BISKUP
Bachelor's thesis
Gastronomie in Wien am Beispiel der Restaurants Ferdinandt und Servitenwirt. Ausgewählte Aspekte
The Gastronomy in Vienna on the Example of the Restaurants Ferdinandt and Servitenwirt. Selected Aspects
Abstract:
This bachelor thesis concentrates on the gastronomy in Austria, predominantly on the restaurants in the capital of Vienna. I have analysed two restaraurants in Vienna, namely restaurant Ferdinandt in the center of the metropolis and restaurant Servitenwirt in the ninth district of Vienna next to the church "Maria Verkündigung". My goal was to find out customer needs, their attitudes towards new trends …moreAbstract:
Tato bakalářská práce je zaměřena na gastronomii v Rakousku, především však na restaurace v hlavním městě Vídeň. Analyzoval jsem dvě restaurace ve Vídni, a to restauraci Ferdinandt v centru metropole a restauraci Servitenwirt v devátém okrsku Vídně u kostela "Maria Verkündigung." Cílem bylo zjistit potřeby zákazníků, jejich postoje k novým trendům v gastronomii a jejich celkové požadavky.
Language used: German
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 4. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. Eva Polášková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BISKUP, Marek. \textit{Gastronomie in Wien am Beispiel der Restaurants Ferdinandt und Servitenwirt. Ausgewählte Aspekte}. Online. Bachelor's thesis. Ostrava: University of Ostrava, Faculty of Arts. 2017. Available from: https://theses.cz/id/fukqi5/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
BISKUP, Marek. Gastronomie in Wien am Beispiel der Restaurants Ferdinandt und Servitenwirt. Ausgewählte Aspekte. Ostrava, 2017. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Filozofická fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Filozofická fakultaUniversity of Ostrava
Faculty of ArtsBachelor programme / field:
Philology / German for Business
Theses on a related topic
-
Spokojenost zákazníků s nabídkou kavárenského zařízení
Denisa Horáková -
Franchising jako forma podnikání v oblasti gastronomie
Gabriela VROBELOVÁ -
Spokojenost zákazníků s ubytovacími a stravovacími službami Hotelu Jičín
Miriam Vlková -
Vliv zaměstnanců na spokojenost hosta v hotelu
Petr Jirka -
Spokojenost a loajalita zákazníků v gastronomických podnicích
Michaela Matušková -
Mýtné a časový poplatek v tranzitní dopravě (ČR, Rakousko, Itálie)
Adam Růžička -
Spolková země Horní Rakousko - analýza ekonomického postavení v rámci Rakouska, spolupráce s ČR
Jan Leskovec -
Analýza současného stavu rozvoje agroturistiky v Rakousku se zaměřením na spolkové země Dolní Rakousko a Vídeň
Anna Suchá