Vliv podávaných pokrmů na spokojenost pacientů v Nemocnici Prachatice a.s. – Nikola SCHNEIDEROVÁ
Nikola SCHNEIDEROVÁ
Bachelor's thesis
Vliv podávaných pokrmů na spokojenost pacientů v Nemocnici Prachatice a.s.
Effect of served food on the satisfaction of Patients in the Prachatice Hospital.
Anotácia:
Bakalářská práce se zaměřuje zejména na hodnocení podmínek a kvality stravování pacientů a zaměstnanců Nemocnice Prachatice a.s. Její podstatou je získání názorů jak pacientů, tak i zaměstnanců na kvalitu podávané nemocniční stravy, popis a vyhodnocení stravovacího provozu se zaměřením na kvalitu a čerstvost potravin. Cílem šetření bylo zjistit, zda podávané pokrmy odpovídají výživovému doporučení …viacAbstract:
This Bachelor thesis is especially focused on evaluation of the conditions and quality of catering for patients and staff of the Prachatice hospital a.s.. Its subject is gaining opinions of both patients and employees on the quality of the served hospital meals and on description and assessment of the catering facilities with focus on quality and freshness of food. The aim of this research was to find …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 8. 2014
Zverejniť od: 12. 8. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: RNDr. Jana Krejsová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SCHNEIDEROVÁ, Nikola. \textit{Vliv podávaných pokrmů na spokojenost pacientů v Nemocnici Prachatice a.s.}. Online. Bakalárska práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Health and Social Studies. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/fyv9rf/.
Jak správně citovat práci
SCHNEIDEROVÁ, Nikola. Vliv podávaných pokrmů na spokojenost pacientů v Nemocnici Prachatice a.s.. Č. Bud., 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 12.8.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 12. 8. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Health and Social StudiesBachelor programme / odbor:
Public Health Service / Public Health Protection
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita v gastronomických provozech v Praze očima zákazníků
Tereza Stránská -
Řízení a provoz lázeňského stravovacího úseku se zaměřením na moderní a lékařskou gastronomii.
Viktoriya Murzina -
Organoleptické vlastnosti a kvalita stravy poskytované studentům v Menze JU v ČB ve srovnání se stravou převáženou klientům Nemocnice ČB, a.s.
Zuzana TÁCHOVÁ -
Dietní systém pacientů s ulcerózní colitidou a Crohnovou chorobou
Hana BARNATOVÁ -
Stravování a zdravá výživa lidí ve fitness centrech
Adéla Staňková -
Zdravá výživa podporovaná ICT jako nástroj prevence chorob
Tereza Kubečková -
Webové stránky českých restaurací a zdravá výživa
Linda Králová -
Zdravá výživa a pohyb v období těhotenství
Veronika Večerková
Názov
Vložil
Vložené
Práva