Systém posuzování jakosti masa jako vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů – Lucie PIRTYÁKOVÁ
Lucie PIRTYÁKOVÁ
Master's thesis
Systém posuzování jakosti masa jako vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů
The system of quality assessment of meat as feedstock for the production of durable and fermented salamis
Abstract:
Ve své diplomové práci doporučuji provozní systém výběru vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů. Surovinu vybírám dle stanovených kritérií pro hodnocení jakosti surovin a vlivů, kterými jsou ovlivněna. Dále jsem posoudila možnosti využití norem hodnocení jakosti a kvality a na technologii výroby salámu Vysočina sestavila plán HACCP. Na závěr se zabývám současným trhem a spotřebou …moreAbstract:
In my diploma thesis I recommend operating system of the choice of feedstock for the production of durable and fermented salamis. I Choose raw materials for the production of durable salamis according to established criteria for evaluating quality of raw materials and influences, which are affected. Next, I examined the possibilities of evaluation of quality standards and for the production technology …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2011
Identifier:
14691
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PIRTYÁKOVÁ, Lucie. \textit{Systém posuzování jakosti masa jako vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2011. Available from: https://theses.cz/id/fzad75/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
PIRTYÁKOVÁ, Lucie. Systém posuzování jakosti masa jako vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů. Č. Bud., 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Operational Management
Theses on a related topic
-
Probiotika a prebiotika v prevencii a liečbe porúch tráviaceho traktu
Ivana Strnadová -
Optimalizace výroby a hodnocení kvality fermentovaných masných výrobků
Romana Korandová -
Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Monika Bělašková -
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Romana Korandová -
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Barbora Chytilová -
Spotřební chování seniorů na trhu s potravinami
Gabriela Jančová -
Posouzení kvality řezaných květin vypěstovaných v ČR s květinami dovezenými z jiných zemí
Veronika Marešová -
Vliv druhu masa a použitého láku na senzorickou jakost sušeného masa
Andrea Hercová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights