Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků – Romana Korandová
Romana Korandová
Bakalářská práce
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Technology of production and quality of fermented meat products
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou produkce a výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků.V úvodní části jsou popsány základní legislativní předpisy v oblasti hygieny a technologie masa, na které navazuje základní dělení trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Hlavní část této práce popisuje technologie výroby, suroviny pro výrobu. Poslední část se zaměřuje na základní laboratorní …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with the production and manufacture of fermented meat products. In the introductory part are described the basic legislative regulations in the field of hygiene and technology of meat, which is followed by the basic division of fermented meat products. The main part of this thesis describes the technology of production, raw materials used for production. The last part focuses …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
Klára Janíková -
Fermentované masné výrobky jako potenciální zdroj Encephalitozoon cuniculi
Tereza VECKOVÁ -
Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa.
Lucie KOSTŘICOVÁ -
Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik
Radek HOLÍK -
Probiotické mikroorganismy v masné výrobě
Kateřina Zelinková -
Thermo-mechanical Properties, Solvent Retention Capacity and Sensory Quality of Composite Teff-wheat Flour
Tomáš David