Romana Korandová

Bakalářská práce

Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků

Technology of production and quality of fermented meat products
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou produkce a výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků.V úvodní části jsou popsány základní legislativní předpisy v oblasti hygieny a technologie masa, na které navazuje základní dělení trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Hlavní část této práce popisuje technologie výroby, suroviny pro výrobu. Poslední část se zaměřuje na základní laboratorní …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with the production and manufacture of fermented meat products. In the introductory part are described the basic legislative regulations in the field of hygiene and technology of meat, which is followed by the basic division of fermented meat products. The main part of this thesis describes the technology of production, raw materials used for production. The last part focuses …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin