Systém posuzování jakosti masa jako vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů – Lucie PIRTYÁKOVÁ
Lucie PIRTYÁKOVÁ
Diplomová práce
Systém posuzování jakosti masa jako vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů
The system of quality assessment of meat as feedstock for the production of durable and fermented salamis
Anotace:
Ve své diplomové práci doporučuji provozní systém výběru vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů. Surovinu vybírám dle stanovených kritérií pro hodnocení jakosti surovin a vlivů, kterými jsou ovlivněna. Dále jsem posoudila možnosti využití norem hodnocení jakosti a kvality a na technologii výroby salámu Vysočina sestavila plán HACCP. Na závěr se zabývám současným trhem a spotřebou …víceAbstract:
In my diploma thesis I recommend operating system of the choice of feedstock for the production of durable and fermented salamis. I Choose raw materials for the production of durable salamis according to established criteria for evaluating quality of raw materials and influences, which are affected. Next, I examined the possibilities of evaluation of quality standards and for the production technology …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2011
Identifikátor:
14691
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PIRTYÁKOVÁ, Lucie. \textit{Systém posuzování jakosti masa jako vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/fzad75/.
Jak správně citovat práci
PIRTYÁKOVÁ, Lucie. Systém posuzování jakosti masa jako vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů. Č. Bud., 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor
Práce na příbuzné téma
-
Probiotika a prebiotika v prevencii a liečbe porúch tráviaceho traktu
Ivana Strnadová -
Optimalizace výroby a hodnocení kvality fermentovaných masných výrobků
Romana Korandová -
Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Monika Bělašková -
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Romana Korandová -
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Barbora Chytilová -
Spotřební chování seniorů na trhu s potravinami
Gabriela Jančová -
Posouzení kvality řezaných květin vypěstovaných v ČR s květinami dovezenými z jiných zemí
Veronika Marešová -
Vliv druhu masa a použitého láku na senzorickou jakost sušeného masa
Andrea Hercová
Název
Vložil
Vloženo
Práva