Účinky potravinových doplňků na bázi rostlinných kanabinoidů na mechanické vlastnosti vlasů – Klára Paroušková
Klára Paroušková
Bakalářská práce
Účinky potravinových doplňků na bázi rostlinných kanabinoidů na mechanické vlastnosti vlasů
Effect of Food Supplement Based on Plant Cannabinoids to the Mechanical Properties of Hairs
Anotace:
Tato práce se zabývá mechanickými vlastnostmi lidských vlasů. Cílem práce bylo zjistit, jak ovlivní potravinové doplňky na bázi rostlinných kanabinoidů mechanické vlastnosti vlasů. Součástí práce je popis stavby, složení a růstového cyklu vlasů. Dále popis a složení kanabinoidů a jejich pozitivních vlivů na organismus.Abstract:
This bachelor thesis deals with the mechanical properties of human hair. The aim of the thesis was to find out how the nutritional supplements based on plant cannabinoids affect the mechanical properties of hair. Part of the work is a description of the structure, composition and growth cycle of hair. Furthermore, the description and composition of cannabinoids and their positive effects on the organism …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2021
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PAROUŠKOVÁ, Klára. \textit{Účinky potravinových doplňků na bázi rostlinných kanabinoidů na mechanické vlastnosti vlasů}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/fzv7am/.
Jak správně citovat práci
Paroušková, Klára. Účinky potravinových doplňků na bázi rostlinných kanabinoidů na mechanické vlastnosti vlasů. Zlín, 2021. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů
Práce na příbuzné téma
-
Vliv struktury a mechanických vlastností povrchů na biomechanické vlastnosti buněk
Šimon Klimovič -
Struktura a mechanické vlastnosti materiálů na bázi hořčíku připravených metodou SPS
Kateřina Pleskalová -
Elektronová struktura a mechanické vlastnosti rozhraní v pevných látkách
Jakub Češka -
Struktura a mechanické vlastnosti tenkostěnných odlitků z litiny s kuličkovým grafitem
Adéla Chýlková -
Struktura a vysokoteplotní mechanické vlastnosti aluminidů železa s karbidotvornými příměsemi niobem a zirkoniem
Martin Švec -
Mechanické vlastnosti a struktura směsí recyklovaného polyetylénu a velmi nízko hustotního polyetylénu
Jana Kocandová -
Vliv vibračního zpracování na mechanické vlastnosti, strukturu a zbytková napětí svarů konstrukčních ocelí
Oldřich Guřan -
Struktura a mechanické vlastnosti materiálů na bázi hořčíku zpracovaných metodou HPT
Jakub Poloprudský