Inhibice oxidace lipidů během smažení pomocí přírodních antioxidantů – Alena Bulínová
Alena Bulínová
Diplomová práce
Inhibice oxidace lipidů během smažení pomocí přírodních antioxidantů
Inhibition of lipid oxidation during frying using natural antioxidants
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BULÍNOVÁ, Alena. \textit{Inhibice oxidace lipidů během smažení pomocí přírodních antioxidantů}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/g1chdx/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Kvalita zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva