Bc. Barbora Šmídová

Master's thesis

Podnikatelský záměr - otevření cukrárny ve Svitavách.

Business plan - opening patisserie in Svitavy.
Abstract:
V rámci diplomové práce na téma „Podnikatelský záměr – otevření cukrárny ve Svitavách“ byl zpracován podnikatelský plán cukrárny Sedmé nebe, s. r. o. Cílem práce bylo zjistit, je-li tento podnikatelský záměr realizovatelný, a zda by takové podnikání mohlo být úspěšné.
Abstract:
Within this master’s dissertation „Business plan – opening patisserie in Svitavy“ was created business plan of patisserie Sedme nebe, Ltd. The goal of this master’s dissertation was to find out if the business plan for opening patisserie in Svitavy is practicable and if such a business could be successful.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 5. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 10. 6. 2014
  • Supervisor: Ing. Eliška Smotlachová
  • Reader: Ing. Blanka Zimáková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management