Bc. Barbora Šmídová

Diplomová práce

Podnikatelský záměr - otevření cukrárny ve Svitavách.

Business plan - opening patisserie in Svitavy.
Anotace:
V rámci diplomové práce na téma „Podnikatelský záměr – otevření cukrárny ve Svitavách“ byl zpracován podnikatelský plán cukrárny Sedmé nebe, s. r. o. Cílem práce bylo zjistit, je-li tento podnikatelský záměr realizovatelný, a zda by takové podnikání mohlo být úspěšné.
Abstract:
Within this master’s dissertation „Business plan – opening patisserie in Svitavy“ was created business plan of patisserie Sedme nebe, Ltd. The goal of this master’s dissertation was to find out if the business plan for opening patisserie in Svitavy is practicable and if such a business could be successful.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2014
  • Vedoucí: Ing. Eliška Smotlachová
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství