Možnosti výroby sladu z netradičních surovin. – Bc. Monika Rumanová
Bc. Monika Rumanová
Master's thesis
Možnosti výroby sladu z netradičních surovin.
Malting unusual ingredients
Abstract:
Diplomová práce na téma Sladování netradičních surovin se v literárním přehledu zabývá základními surovinami pro výrobu sladu, jednotlivými fázemi sladovacího procesu a charakteristikou netradičních surovin použitelných pro jeho výrobu. Dále vlastnostmi sladů a možnostmi jejich využití v potravinářství. V experimentální části jsou zahrnuty varianty sladování vybraných obilovin. Jsou zde …moreAbstract:
The topic of this thesis, Malting Unusual Ingredients, is focusing on the basic ingredients for the production of malt, the phases of malting process and the nature of unusual ingredients that could be used for its production. Further it looks at the characters of the different malts and possibilities of their use in the food industry.The experimental part of my research includes different varieties …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights