Možnosti výroby sladu z netradičních surovin. – Bc. Monika Rumanová
Bc. Monika Rumanová
Master's thesis
Možnosti výroby sladu z netradičních surovin.
Malting unusual ingredients
Anotácia:
Diplomová práce na téma Sladování netradičních surovin se v literárním přehledu zabývá základními surovinami pro výrobu sladu, jednotlivými fázemi sladovacího procesu a charakteristikou netradičních surovin použitelných pro jeho výrobu. Dále vlastnostmi sladů a možnostmi jejich využití v potravinářství. V experimentální části jsou zahrnuty varianty sladování vybraných obilovin. Jsou zde …viacAbstract:
The topic of this thesis, Malting Unusual Ingredients, is focusing on the basic ingredients for the production of malt, the phases of malting process and the nature of unusual ingredients that could be used for its production. Further it looks at the characters of the different malts and possibilities of their use in the food industry.The experimental part of my research includes different varieties …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva