Bc. Adéla Dobrovská
Diplomová práce
Pamlsková vyhláška v praxi
Titbit decree in practice
Anotace:
Diplomová práce se zabývá zavedením tzv. pamlskové vyhlášky do praxe a jejími dopady na stravování žáků, kterých se týká povinná školní docházka. Žáci základních škol často disponují penězi, které jim umožňují koupit si potraviny dle vlastního výběru a chuti, jako jsou sladkosti, chipsy a slazené nápoje. Omezení prodeje těchto nevhodných potravin ve školních bufetech a automatech upravila tzv. pamlsková …víceAbstract:
This diploma thesis focuses on the implementation of the so-called titbit decree into the daily practice, and its influence on the eating habits of Primary school pupils. Those children often have money at their disposal, which allows them to buy food of their choice and taste at the local school buffets. The most demanded food is candy, chips and sweetened drinks. Sales of these inappropriate foodstuffs …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 3. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Boris Hučko, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Výživa a potraviny / Výživa a potraviny
Práce na příbuzné téma
-
Zdravá školní svačina
Klára ŘEČINSKÁ -
Školní svačiny pohledem dětí a rodičů
Barbora TOMŠŮ -
Vliv pamlskové vyhlášky (vyhláška č.282/2016) na zdravé stravování dětí a sledovanost svačinek žáků ve vybraných základních školách
Monika MALÍNKOVÁ -
Vliv Pamlskové vyhlášky na zdravé stravování dětí základních škol v Plzeňském kraji
Nikola ZEMKOVÁ -
Zdravá a chutná strava ve školním stravování se zaměřením na sůl a ochucovadla
Veronika ŠNOKHOUSOVÁ -
Porovnání nutriční a senzorické jakosti vybraného masného výrobku z hlediska obsahu tuku a soli
Nikola Zapletalová
Název
Vložil
Vloženo
Práva