Differences in caffeine content in various coffee beverages – Peter Sova
Peter Sova
Bachelor's thesis
Differences in caffeine content in various coffee beverages
Abstract:
Coffee is the most frequently used caffeinated drink worldwide. Caffeine, as a main psychoactive substance, has various effects on its consumers and affects physiological and psychological processes in human and animal organisms, therefore research is still very important. Aims of theoretical part of this thesis was to describe and summarize the most economically important species of genus Coffea spp …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Olga Leuner, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Tropical AgriSciencesBachelor programme / odbor:
Agricultural Specialization / Agriculture in Tropics and Subtropics
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva