Spokojenost a loajalita zákazníků v gastronomických podnicích – Adéla Prášilová
Adéla Prášilová
Bachelor's thesis
Spokojenost a loajalita zákazníků v gastronomických podnicích
Customer satisfaction and loyalty in gastronomic businesses
Abstract:
Pášilová, A. Spokojenost a loajalita zákazníků v gastronomických podnicích. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2022. Bakalářská práce se zabývá problematikou spokojenosti a loajality v gastronomických podnicích v Brně. Cílem této práce je zjištění míry spokojenosti s faktory spokojenosti a jejich vlivu na loajalitu zákazníka v gastronomických podnicích, následně na základě výsledků …moreAbstract:
Prášilová, A. Customer satisfaction and loyalty in gastronomic businesses. Bachelor thesis. Brno: Mendel University in Brno, 2022. The bachelor thesis deals with the issue of customer satisfaction and loyalty in gastronomic businesses in Brno. The aim of this thesis is to find out the level of satisfaction with satisfaction factors and their influence on customer loyalty in gastronomic businesses …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 8. 5. 2022
Thesis defence
- Date of defence: 20. 6. 2022
- Supervisor: Ing. Andrea Králiková
- Reader: Patrik Kubát, Ing.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PRÁŠILOVÁ, Adéla. \textit{Spokojenost a~loajalita zákazníků v~gastronomických podnicích}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Business and Economics. 2022. Available from: https://theses.cz/id/g3uelm/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of Business and EconomicsBachelor programme / field / specializace:
Economics and management / Tourism Management / Manažerské techniky
Theses on a related topic
-
Gastronomický cestovní ruch jako nástroj regionálního rozvoje
Kateřina Třísková -
Gastronomický cestovní ruch - Potenciál pivního cestovního ruchu v Královéhradeckém kraji
Lukáš Kulhánek -
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Gastronomický cestovní ruch v Itálii
Alina Safronova -
Gastronomický cestovní ruch se zaměřením na město Liberec
Michaela Rysnerová -
Gastronomický cestovní ruch
Michelle Jana Hofmannová -
Zážitkový cestovní ruch ve Středočeském kraji
Karolína Poláčková -
Vliv gastronomického turismu na cestovní ruch
Šárka Knapová