Bc. Josef Houser

Diplomová práce

Řešení problematiky učebních textů pro výuku předmětu technologie masa

Solving the problem of textbooks for teaching the subject of Meat Technology
Anotace:
Anotace: V závěrečné diplomové práci se autor zabývá problematikou tvorby učebních textů pro výuku odborného předmětu technologie masa, pro obor řezník – uzenář, pro první ročník. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou začleněny pedagogické, didaktické a psychologické aspekty související s vytvářením odborných textů, průběhu výuky, učebních materiálů, testů …více
Abstract:
Annotate: This final thesis deals with a methodology of creating texts which will be used for studying the practical subject named Meat Technology for the field of study Butcher - Smoked Meat Specialist. The texts are created for the first grade students. The thesis is divided into two parts, theoretical and practical. The theoretical part includes pedagogic, didactic and psychological aspects of creating …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 5. 2019
  • Vedoucí: Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Pavla Stejskalová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta