Anežka Procházková
Bachelor's thesis
Založení podniku stravovacích služeb
Establishment of a food service business
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá založením podniku stravovacích služeb. Cílem práce je představení podnikatelského záměru kavárny CaféAvion, s.r.o. Nejprve je teoreticky popsána daná oblast podnikání, podnikatelský plán a vybrané analýzy prostředí. Dále je v praktické části na základě teoretických poznatků popsán podnikatelský záměr, spolupráce s dalším podnikem, analýza prostředí podniku a finanční plán …moreAbstract:
The bachelor thesis focuses on the establishment of a food service business. The aim of the thesis is to present the business plan of CaféAvion, Ltd. In the first part, the theoretical description of the business area, the business plan and selected environmental analysis are presented. In the practical part of this thesis, based on the theoretical knowledge, the business plan, the cooperation with …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2024
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Eliška Valentová, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Procházková, Anežka. Založení podniku stravovacích služeb. Liberec, 2024. bakalářská práce (Bc.). Technická univerzita v Liberci. Ekonomická fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Technická univerzita v Liberci, Ekonomická fakultaTechnical University of Liberec
Faculty of EconomicsBachelor programme / field:
Business Administration / Economics and Management of Services
Theses on a related topic
-
Podnikatelský plán založení stravovacího zařízení v obci Moravský Žižkov
Iva Kachyňová -
Podnikatelský plán na založení sociálního podniku
Monika Uldrichová -
Business Plan for a Chosen Business
Veronika Samkova -
Podnikatelský plán na pomoc lidem se zvláštními stravovacími potřebami
Kateřina Fortelková -
Financial analysis of business plan in the area of gastronomy
David Simbartl -
Podnikatelský plán pro založení čajovny
Josef Jirout -
Podnikatelský plán pro založení čajovny
Josef Jirout -
Analýza konkurenčního prostředí podniku jako podklad pro návrh obchodní strategie
Martina Tájková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights