Optimalizační problémy v ekonomice služeb – Jiří Kejzar
Jiří Kejzar
Bakalářská práce
Optimalizační problémy v ekonomice služeb
Optimization problems in the economy of services
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá problematikou řešení zásob restauračního zařízení. Z pohledu optimalizace a dostupné literatury nejprve klasifikuje oblast služeb a restauračních zařízení a dále také jednotlivé druhy zásob a jejich charakterizace. Zásoby jsou pojaty jako nedílná část ekonomiky služeb. Záměrem práce je navrhnout zlepšení původního stavu skladu surovin. Základem pro první, teoretickou část …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with the solution of inventory of restaurant. From the point of view of optimization and available literature, it first classifies the area of services and restaurant facilities as well as individual types of stocks and their characterization. Inventories are conceived as an integral part of the service economy. The aim of the thesis is to propose the improvement of the original …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Jiří Rozkovec
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Kejzar, Jiří. Optimalizační problémy v ekonomice služeb. Liberec, 2019. bakalářská práce (Bc.). Technická univerzita v Liberci. Ekonomická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Technická univerzita v Liberci, Ekonomická fakultaTechnická univerzita v Liberci
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika a management mezinárodního obchodu
Práce na příbuzné téma
-
Podnikatelský záměr restauračního zařízení
Michaela Kaprálová -
Návrh komunikačního mixu pro nové restaurační zařízení
Šárka Seifertová -
Dopad pandemie covid-19 na restaurační zařízení
Ivan Pergler -
Marketingová komunikace restauračního zařízení
Soňa Paldusová -
Fenomén plýtvání potravin se zaměřením na restaurační zařízení
Veronika Mračková -
Zhodnocení podnikatelského záměru na specializované restaurační zařízení
Mikhail Burtelov -
Vyhodnocení návrhu proveditelnosti podnikatelského záměru na zřízení a provozování nového restauračního zařízení
Jana Šturcová -
Optimalizace řízení zásob
Lukáš Kývala
Název
Vložil
Vloženo
Práva