Odborné vzdělávání v gastronomii – Bc. Monika Jašková
Bc. Monika Jašková
Bakalářská práce
Odborné vzdělávání v gastronomii
Profesional Education in Gastronomy
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá odborným vzděláváním zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii. Hlavním cílem bakalářské práce je zjistit využitelnost gastronomických kurzů v praxi z pohledu zaměstnavatelů. Dílčím cílem bakalářské práce je navržení nového kurzu Společenského chování pracovníků v gastronomii. Odborná práce se skládá ze tří částí, a to z teoretické, analytické a návrhové. Teoretická část zprvu …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with the professional training of employees in the hotel industry and gastronomy. The main aim of the bachelor thesis is to find out the usability of gastronomic courses in practice from the employers point of view. The partial aim of the bachelor's thesis is to propose a new course - Social behavior of workers in gastronomy. The bachelor thesis consists of three parts, namely …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/jfmp2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 9. 2018
- Vedoucí: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
- Oponent: doc. Ing. Petr Čech, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Vzdělávání zaměstnanců v HORECA v oblasti nakládání s potravinami
Annamária Bortňaková -
Adaptační proces zaměstnanců v gastronomickém podniku
Filip Hrubeš -
Gastronomické kurzy a následné uplatnění absolventů v praxi
Kateřina Šmídová -
Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů.
Vanessa van Bebber -
Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů.
Adéla Lukášová -
Charakteristika a technologie italské gastronomie
Alena OVČAČÍKOVÁ -
Bavorská gastronomie
Šebela Šebela -
Přednosti české gastronomie
Karolína Vávrová