Bc. Monika Jašková

Bakalářská práce

Odborné vzdělávání v gastronomii

Profesional Education in Gastronomy
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá odborným vzděláváním zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii. Hlavním cílem bakalářské práce je zjistit využitelnost gastronomických kurzů v praxi z pohledu zaměstnavatelů. Dílčím cílem bakalářské práce je navržení nového kurzu Společenského chování pracovníků v gastronomii. Odborná práce se skládá ze tří částí, a to z teoretické, analytické a návrhové. Teoretická část zprvu …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with the professional training of employees in the hotel industry and gastronomy. The main aim of the bachelor thesis is to find out the usability of gastronomic courses in practice from the employers point of view. The partial aim of the bachelor's thesis is to propose a new course - Social behavior of workers in gastronomy. The bachelor thesis consists of three parts, namely …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/jfmp2/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 9. 2018
  • Vedoucí: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. Petr Čech, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze