Bc. Monika Jašková

Bachelor's thesis

Odborné vzdělávání v gastronomii

Profesional Education in Gastronomy
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá odborným vzděláváním zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii. Hlavním cílem bakalářské práce je zjistit využitelnost gastronomických kurzů v praxi z pohledu zaměstnavatelů. Dílčím cílem bakalářské práce je navržení nového kurzu Společenského chování pracovníků v gastronomii. Odborná práce se skládá ze tří částí, a to z teoretické, analytické a návrhové. Teoretická část zprvu …more
Abstract:
The bachelor thesis deals with the professional training of employees in the hotel industry and gastronomy. The main aim of the bachelor thesis is to find out the usability of gastronomic courses in practice from the employers point of view. The partial aim of the bachelor's thesis is to propose a new course - Social behavior of workers in gastronomy. The bachelor thesis consists of three parts, namely …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 6. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 4. 9. 2018
  • Supervisor: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
  • Reader: doc. Ing. Petr Čech, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze