Bc. Monika Jašková
Bachelor's thesis
Odborné vzdělávání v gastronomii
Profesional Education in Gastronomy
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá odborným vzděláváním zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii. Hlavním cílem bakalářské práce je zjistit využitelnost gastronomických kurzů v praxi z pohledu zaměstnavatelů. Dílčím cílem bakalářské práce je navržení nového kurzu Společenského chování pracovníků v gastronomii. Odborná práce se skládá ze tří částí, a to z teoretické, analytické a návrhové. Teoretická část zprvu …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with the professional training of employees in the hotel industry and gastronomy. The main aim of the bachelor thesis is to find out the usability of gastronomic courses in practice from the employers point of view. The partial aim of the bachelor's thesis is to propose a new course - Social behavior of workers in gastronomy. The bachelor thesis consists of three parts, namely …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 6. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/jfmp2/
Thesis defence
- Date of defence: 4. 9. 2018
- Supervisor: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
- Reader: doc. Ing. Petr Čech, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Vzdělávání zaměstnanců v HORECA v oblasti nakládání s potravinami
Annamária Bortňaková -
Adaptační proces zaměstnanců v gastronomickém podniku
Filip Hrubeš -
Gastronomické kurzy a následné uplatnění absolventů v praxi
Kateřina Šmídová -
Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů.
Vanessa van Bebber -
Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů.
Adéla Lukášová -
Charakteristika a technologie italské gastronomie
Alena OVČAČÍKOVÁ -
Bavorská gastronomie
Šebela Šebela -
Přednosti české gastronomie
Karolína Vávrová