Dušan Palát

Bakalářská práce

Zhodnocení konkurenceschopnosti malého podniku působícího v gastronomii

Evaluation of the Competitivness of a Selected Small Company in Gastronomy
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je vyhodnotit konkurenční schopnost podniku Caffé Vespa v porovnání s okolní konkurencí. První částí práce je úvod a poté se autor věnuje teoretické části, kde jsou vysvětleny teoreticko – metodická východiska konkurenceschopnosti. Tyto východiska jsou rozděleny také do dvou částí, kdy jsou popsány první pojmy teoretické a poté jsou zde druhy analýz, které budou využity …více
Abstract:
The aim of this bachelor thesis is to evaluate the competitive ability of Caffé Vespa in comparison with its competitors. The first part of the thesis is an introduction and then the author discusses the theoretical part where the theoretical and methodological background of competitiveness is explained. These backgrounds are also divided into two parts, where first the theoretical concepts are described …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2023
  • Vedoucí: Hana Štverková
  • Oponent: Tomáš Neuwirth

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava