Klára Beroušková

Bakalářská práce

Optimalizace výroby v restauraci

Optimalization of production of restaurant
Anotace:
Tématem této bakalářské práce je optimalizace výroby v restauraci Kořenského. Restaurace se především specializuje na burgery, které nabízí v mnoha variantách. Tato práce se zabývá řešením úlohy výrobního plánování s komplety, omezenou výrobou a podmínkami celočíselnosti. Praktická část vychází ze skutečných dat restaurace za jeden měsíc. Hlavním cílem této práce je sestavit model, při kterém se nalezne …více
Abstract:
The topic of this thesis is to optimize production of restaurant Kořenského. The restaurant specializes in making burgers which are offered in many variations. The thesis will solve production planning with sets and integer programing with limited production. Practical part of the thesis is based on actual restaurant data over a one month period. The main goal of the thesis is to create a model which …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 22. 6. 2017
  • Vedoucí: Veronika Skočdopolová
  • Oponent: Martina Kuncová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/70856