Martina Mrázková

Bakalářská práce

Bezlepková strava

Gluten free diet
Abstract:
The aim of this thesis, is to summarize the received informations, to determine the level of knowledge on the issue of the gluten and to evaluate the offer of meals in the restaurants. The Bachelor Thesis serves as a general overview for anyone, who is interested about the effect of the gluten on the celiac disease. The thesis is supported by the medical facts and detections, however, many people don …více
Abstract:
Cieľom práce je získané informácie zosumarizovať, zistiť úroveň znalostí a vedomostí o problematike lepku a vyhodnotiť ponuku jedál v gastronomických prevádzkach. Bakalárska práca slúži ako všeobecný prehľad pre každého, koho vplyv lepku a ochorenie celiakie zaujíma. Práca je podložená na lekárskych faktoch a zisteniach, avšak mnoho ľudí tieto skutočnosti neeviduje a tým sa ochorenie zvané celiakia …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 9. 2017
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví