Martina Mrázková
Bachelor's thesis
Bezlepková strava
Gluten free diet
Abstract:
The aim of this thesis, is to summarize the received informations, to determine the level of knowledge on the issue of the gluten and to evaluate the offer of meals in the restaurants. The Bachelor Thesis serves as a general overview for anyone, who is interested about the effect of the gluten on the celiac disease. The thesis is supported by the medical facts and detections, however, many people don …moreAbstract:
Cieľom práce je získané informácie zosumarizovať, zistiť úroveň znalostí a vedomostí o problematike lepku a vyhodnotiť ponuku jedál v gastronomických prevádzkach. Bakalárska práca slúži ako všeobecný prehľad pre každého, koho vplyv lepku a ochorenie celiakie zaujíma. Práca je podložená na lekárskych faktoch a zisteniach, avšak mnoho ľudí tieto skutočnosti neeviduje a tým sa ochorenie zvané celiakia …more
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2017
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/15084/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 4. 9. 2017
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Potraviny pro zvláštní výživu-potraviny pro osoby s nesnášenlivostí lepku
Petra Klusová -
Bezlepkové potraviny jako součást alternativních směrů výživy
Petra Marášková -
Potraviny pro zvláštní výživu
Tereza Smětalová -
Návrh na vylepšení marketingové strategie pro bezlepkové potraviny v retailingovém řetězci Globus
Martin Aust -
Srovnání náročnosti nákupního procesu a dostupnosti běžných potravin proti potravinám bezlepkovým
Martina Štěpařová -
Význam a analýza lepku v potravinách, bezlepková výživa
Jan Zouhar -
Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny
Magdaléna DARDOVÁ