Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky. – Alena HEJDOVÁ
Alena HEJDOVÁ
Bachelor's thesis
Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky.
Chemist and characteristics of sweet and acid whey.
Abstract:
Cílem bakalářské práce je seznámení se sladkou a kyselou syrovátkou a jejich dalším vyu-žitím. Náplní je stručný popis technologie získávání a chemického složení sladké a kyselé syrovátky. Následuje stručný výklad možností zpracování syrovátky a její další využití na výrobky.Abstract:
The aim of bachelor work is acquaint with sweet and acid whey and theirs other utilization. The content is short description of technology of obtaining sweet and acid whey, chemist of sweet and acid whey and after that follows short interpretation possibilities of manipulation with whey and its other utilization for products.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 5. 2009
Accessible from:: 27. 5. 2009
Identifier:
12964
Thesis defence
- Date of defence: 18. 6. 2009
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
HEJDOVÁ, Alena. Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky. . Kroměříž, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 27. 05. 2009
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 27. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
-
Alkoholické a jiné syrovátkové nápoje
Stanislava Malá -
Využití kyselé syrovátky pro výrobu nápojů
Daniel Šíša -
Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
Petr Kopecký -
Mléčný tuk a jeho využití v potravinářských technologiích
Martina Nejedlíková -
Imobilizace galaktosidasy a její využití v potravinářské technologii
Natálie Dobešová